در آذر ماه سال جاری دوره آشنایی با به زراعی و معرفی ارقام سورگوم در مناطق مختلف کشور طی چند جلسه به صورت وبینار در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان تهران برگزار شد.
دکتر بهنام زند مدرس این دوره در خصوص این دوره گفتند: این دوره با هدف آشنایی کاربران با ارقام سورگوم ، ارزش غذایی آن و راهکارهای کاهش مصرف آب در سورگوم و تحت عناوین:
- معرفی گیاه سورگوم ارقام آن
- ارزش غذایی سورگوم
- مقایسه سورگوم و ذرت با محوریت آب و ماده خشک
- راه کارهای کاهش مصرف آب در سورگوم با مدیریت صحیح
- بررسی روشهای مختلف مصرف سورگوم و مدیریت سیلو برگزار شده است.