شنبه, 21 تير 1404

مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران

  • ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۳۹۹/۱۰/۲۳ 
  • کد خبر : ۱۳۶۶۸۸
دوره آموزشی آشنایی با آخرین یافته های تحقیقاتی در زمینه صنایع غذایی و تبدیلی در مركز تهران برگزار شد

دوره آموزشی آشنایی با آخرین یافته های تحقیقاتی در زمینه صنایع غذایی و تبدیلی در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان تهران برگزار شد.

این دوره با تدریس دکتر تاج الدین عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی برگزار شد و طی چهار جلسه 

  • بررسی روشهای مناسب بسته بندی باغی
  • کاربرد خشک کن های آفتابی در مزارع و باغات
  • جنبه های عملیاتی و اقتصادی استقرار زنجیره ارزش در تولید و بازاریابی مواد غذائی
  • بررسی جنبه های عملیاتی و اقتصادی فرایندهای تلفیقی در خشک کردن
  • آشنایی با مراحل HACCP به کاربران آموزش داده شد.
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰

برچسب ها