دوره آموزشی آشنایی با آخرین یافته های تحقیقاتی در زمینه صنایع غذایی و تبدیلی در مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی ومنابع طبیعی استان تهران برگزار شد.
این دوره با تدریس دکتر تاج الدین عضو هیات علمی موسسه تحقیقات فنی و مهندسی برگزار شد و طی چهار جلسه
- بررسی روشهای مناسب بسته بندی باغی
- کاربرد خشک کن های آفتابی در مزارع و باغات
- جنبه های عملیاتی و اقتصادی استقرار زنجیره ارزش در تولید و بازاریابی مواد غذائی
- بررسی جنبه های عملیاتی و اقتصادی فرایندهای تلفیقی در خشک کردن
- آشنایی با مراحل HACCP به کاربران آموزش داده شد.